art

Pazartesi, Ekim 23, 2006

Beko Basketbol Ligi Başladı!!!

Türkiye'nin 2. sporu basketbolun Türkiye'deki en büyük mülkiyeti Basketbol Erkekler 1. Ligi, 1993 yılından bu yana ilk kez bir isim sponsoru ile beraber anılmaya başlandı.
Artık mücadelenin adı Beko Basketbol Ligi.
Marka adına yakışır bir reklamla sponsorluğunu duyurdu, daha doğrusu duyurduk demeliyim :) İlk defa sitemde kendi yaptığımız işten bahsedeceğim için açıkçası biraz heyecanlıyım :)
Yaratıcılarının ağzından Beko Basketbol Ligi Sponsorluk Filmi...
"Beko’nun Türkiye Basketbol Erkekler Ligi’ne sponsor olması, bu ligin başrol oyuncusuna güçlü, pozitif bir enerji verir ve Türkiye’nin basketbol heyecanını yaşaması için toplar yola koyulur. Evlerden, sokaklardan, oyun alanlarından zıplayarak bir araya gelen yerinde duramayan toplar, Türkiye’nin dört bir yanını sararlar. Tüm heyecanı ve coşkusuyla Beko Basketbol Ligi’nin başladığını haber vermek için…"


Reklamveren: BEKO Reklam Ajansı: Sportsnet Kreatif Grup: Şahin Aymergen, Fırat Türkoğlu, Burak Özgüney, Deniz Öcal, Fatih Şenay Müşteri İlişkileri: Arzu Savaş, Murat Turan Stratejik Planlama: Meltem Günyüzlü, Rehacan Erus, Eran Hakim Prodüksiyon Şirketi: Creavidi Yönetmen: Levet Semerci Mecra: Televizyon, basın

2 Comments:

Anonymous Adsız said...

Merhaba Meltem Hanım,
Lansman kampanyanız gerçekten güzel olmuş.Ben özellikle basın ilanını çok beğendim.Düzmece haberleri baketbol toplarının dağıtması gerçekten hoş.Daha önce gazetenin veya derginin bu şekilde kullanıldığı çalışmalar var mıydı yoksa size ait özgün bir iş mi?
İyi günler

Ekim 29, 2006  
Blogger Meltem Günyüzlü said...

Saadettin bey merhaba,

Bu çalışma ajansımıza ait özgün bir iş... Güzel sözleriniz için teşekkürler!

Ekim 29, 2006  

Yorum Gönder

<< Home