art

Pazartesi, Aralık 04, 2006

Lizbon sokaklarında bir Prison Break...

Yoğunluktan ne zamandır güncelleyemediğim bloguma ne yazsam ne yazsam diye düşünürken Portekiz'deki blog kardeşim invisible red 'den gelen e-posta derdime derman oldu!

Hugo'nun bahsettiği proje, hem çok mecralı kampanyalara -özellikle içinde gerilla taktikler de barındıran- merakımdan hem de bahsi geçen diziye hastalığımdan dolayı hemen ilgimi çekti. Saniye geçirmeden sizinle paylaşayım istedim.

Thanks Hugo!

Prison Break dizisinin Portekiz'deki Fox kanalında yayına başlaması sebebiyle Torke Stunt ajansı tarafından leziz bir kampanya hazırlanmış.

Özellikle hapishaneden kaçışlarla ilgilenen basına gönderilen, içinde gizli bir kaşık harita ve dizi hakkında bilginin olduğu bir CD'den oluşan basın kiti...


Posterler...

Mahkumlar ve iki polisten oluşan gerilla takımı...

ve dikkat çekici, durdurucu öğeler...


Müşteri: Fox TV
Ajans: Torke Stunt
Kreatif Direktör: Andre Rabanea
Art Direktör: João Pereira
Reklam Yazarı: Gustavo Blanco

3 Comments:

Anonymous Adsız said...

http://www.hayaletiz.com

Çok güsel dizi bizim üyeler hasta oluyo bu diziye :D

Mart 16, 2007  
Anonymous Adsız said...

New York Manhattan sokaklarında da buna benzer bir tanıtım gerçekleştirilmiş. Kaçan 8 mahkumun resimleri "Wanted(Aranıyor)" şeklinde direklere, duvarlara, tabelalara asılmış. Ayrıca asılan bu afişlerde, mahkumların fiziksel görünüşleriyle birlikte (kilosu, boyu, göz rengi...) bir telefon numarası yazıyor: "Mahkumlar görüldüğü takdirde bu numarayı arayın!" diye belirtilmiş, FOX tarafından. Tutuklama müzekkeresinin başlangıç tarihi olarak da, 21 Ağustos 2006 verilmiş. Yani dizinin 2.sezon 1.bölüm tarihi. Bence FOX çok güzel bir tanıtım gerçekleştirmiş. Harika bir reklam olmuş diyebiliriz. Ayrıca afişlerde ilgimi çeken bir ayrıntı daha var: Abruzzi'nin çok tehlikeli bir mafya babası olduğunun yazılması da unutulmamış.

Mayıs 05, 2007  
Blogger Hakkı Arıkan said...

yaratıcı ve detaylı düşünülmüş bir çalışma olmuş. www.agzimintadi.blogspot.com

Mayıs 12, 2007  

Yorum Gönder

<< Home