art

Perşembe, Mayıs 25, 2006

Dünyanın en büyük sanal stadyumu

2006 Dünya Kupası’nda Brezilya’yı tutmak, futbolcu bloglarını takip etmek, bir Alman evlat edinmek gibi aktivitelerime bir yenisini daha ekleyerek bir süredir uzak durduğum sosyal iletişim platformlarının “en taraftar” olanına dün akşam katıldım.

En büyük sanal stadyum iddiasıyla yola çıkan site ulusların buluştuğu tribünlerde bir koltuk, çeşitli stadyum oyunları, kendinizi gösterebileceğiniz bir televizyon ve tabii ki sanal dostluklar vaadediyor.

“Finale biletimiz olmasa da en büyük sanal stadyumda yerimizi aldık” mottosu aklımızın bir köşesinde, taraftarımızı zevkimize göre giydirip tribündeki yerimizi alıyoruz.


Sıra gönüllü elçilikte. Sitenin iletişiminin taraftarlar tarafından gerçekleştirilmesine imkan tanıyan birçok yöntem geliştirilmiş. Internet siteniz için güncel taraftar sayısını veren link, kesip biçip şehrin çeşitli bölgelerine yerleştirebileceğiniz gerilla çalışmaları, stadyumdaki taraftarınızın adresini belirten e-mail imzası ve t-shirtler çok eğlenceli tasarlanmış.

Almanya’da yaşayan bir reklam ajansı çalışanları tarafından 17 Mart 2006’da kurulan sitenin üye sayısı 47.000’in üzerinde. 15.662 ile en fazla üye Almanya’dan olurken ikinci sırayı Türkler alıyor! (5539)

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home