art

Pazartesi, Haziran 26, 2006

Cannes Lions 2006 Açıkhava Grand Prix

Cannes Lions Ödülleri geçen hafta sahiplerini buldu. Film, Basın, Açıkhava, Doğrudan Pazarlama, Siber, Radyo, Titanium ve Promosyon olmak üzere toplam 8 kategoride ödül verildi.
Ödüllerin tam listesine Cannes sitesinden ulaşabilirsiniz. Ben büyk ödülleri sitemde sizlerle paylaşmak istedim. Açıkhava kategorisinde büyük ödül İngiltere Fallon London Ajansı'nın Tate Museum için yaptığı işe gitti. 3 harika outdoor. Müzedeki eserlerle hedef kitlenin ruh halini birleştiren dikkat çekici metinlerden oluşuyor.

“AKŞAMDAN KALMAYIM”
Koleksiyonu
Ok. Şu anda çok özel bir ruh halindesin.
Anlıyoruz, ve senin için birçok oturma durakları olan minik bir “Koleksiyon”’u bir araya getirdik. Öncelikle bir şey sormalıyız. “Cholmondeley Ladies” mi yoksa “Heads of Six of Hogarth’s Servants” akşamdan kalması mı yaşıyorsun? “Cholmondeley Ladies” akşamdan kalması iyidir çünkü tek yumurta ikizlerinin portresidir ve bu senin çift gördüğün anlamına gelir. Diğeri biraz daha ciddidir çünkü Hogarth tek bir tualde 6 portre resmetmiştir ki bu senin başınla ilgili hissettiklerinse zor durumdasın demektir. Eğer biraz suçluluk duyuyorsan Vatikan’ı ziyaret etmek ruhunu kurtarmana yardım edebilir.
6. odada bulunan Richard Wilson’ın Tiber’deki tepeden harika bir sabah manzarasını gösteren Vatikan fotoğrafına bir bak. (Sadece bir Vatikan görene kadar bekle.) Şimdi, hadi baş ağrını geçirelim. İhtiyacın olan 9. odadaki yüksek dozda John Martin’in “The Plains of Heaven”’ı. Bu hipnotize edici görsel; sessizlik ve uyum sızdırırken, mutluluk verici manzara, kurtuluşu temsil ediyor. Şimdi daha iyi hissediyor olmalısın. Sadece belirtilerin tamamen yok olduğuna emin olmak için hızlı bir kontrol daha yapmalıyız. 7. odadaki “The Cock of Tavern” resmi klasik bir İngiliz barını portrelediği için iyi bir test olur. Eğer bir süreliğine ona bakmayı başarabilirsen iyileştin demektir. Ancak bir daha dışarı çıkmayı düşünme, bu gece senin için yatak vakti saat 8’de.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home