art

Salı, Ekim 03, 2006

Yurtdışı odaklı yepyeni bir pazarlama iletişimi blogu marcomtürkiye'yi açtık!

Hatırlayacaksınız aylar önce Marketing Türkiye marketing bloglarını bir araya getirmişti. Size çeşitli projeler üzerinde çalıştığımızı ve sürprizlerimiz olacağını söylemiştim. Artık açıklama vakti geldi!. Sobe'yi ilk açtığımdan beri aklımda olan projeyi katıldığım ilk toplantıda diğer bloggerlarla paylaşmıştım. Benim gibi heyecanlı birkaç arkadaş daha buldum neyse ki, hep beraber keyifli bir pazarlama iletişimi bloguna imza attık!

Blogumuz marcomturkiye, adı kendini ele veriyor zaten. Daha açıklayıcı bilgi için site tanıtımına buyrunuz efendim :) Umarım keyif alırsınız!

Adını "pazarlama iletişimi" teriminden alan marcomturkiye;
Türkiye'deki yeni ve yaratıcı pazarlama iletişimi fikir ve tecrübelerini paylaşan ortak katılımlı bir blogdur.
Bizler sanat yönetmeni, yazar, stratejik planlamacı ve pazarlama profesonelleri olarak yaşamımızın merkezine araştırma, analiz etme, düşünme ve yaratma süreçlerini alarak yola çıktık.
Amacımız;
Reklam, halkla ilişkiler, mobil pazarlama, "online" pazarlama, viral pazarlama ve gerilla pazarlama gibi temel pazarlama iletişimi disiplinlerini ile ilgili gözlemlerimizi paylaşmak ve
Türk yaratıcılarına; yaşından, konumundan ve mesleğinden bağımsız interaktif bir platform sağlamak ve yayınlanmış yaratıcı işlerini Türkiye sınırları dışına taşımak.

marcomturkiye'nin dili İngilizce dolayısıyla siteden bahsederken İngilizce tanıtımı koymak şart oldu :)

marcomtürkiye,
which takes its name from the term marketing communications, is a collaborative blog which is dedicated to reveal fresh marketing communication ideas and experiences from Türkiye.

We, as art directors, copy writers, strategic planners, marketing professionals and creative thinkers, are devoted our lives to spot, observe, analyze, think and create.

Our aim is:
to share our observations in each of the major marketing communication disciplines such as advertising, public relations, mobile marketing, online marketing, viral marketing, guerilla marketing and so, and
to offer an interactive platform for Turkish creatives, regardless of their age, location and profession and present their published creative works to the outside boundaries of Türkiye.

We wish you will enjoy hearing from Türkiye and share your ideas with us.

1 Comments:

Anonymous Adsız said...

Paylaşımın her türlüsü güzeldir.
Sizinde gözlerimlerinizi paylaşmak için çıktığınız bu blogda, ziyaretçi sayınızın ve en önemlisi yazılarınıza aldığınız yorumların bol olmasını diliyorum.

Ekim 03, 2006  

Yorum Gönder

<< Home